Az Egészséges Nemzet mindannyiunk közös ügye!

Tisztelt Támogatónk!

Dr. Baucsek Katalin vagyok, jogi pályafutásom során mélyreható ismereteket szereztem a közbeszerzési törvény labirintusában. Felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadóként, majd állami közbeszerzési szaktanácsadóként saját tanácsadó cégem vezettem az elmúlt tíz évben, ahol szerteágazó tapasztalatokat gyűjtöttem. Felsővezetői tanácsadói tevékenységem során gyűjtött gyakorlati tapasztalataim, személyes kapcsolataim, startégiai térlátásom, projektszemléletem mind – mind a jelenlegi eszköztáram alkotóelemei. Ezekre a tapasztalatokra szükség is lesz a mai zaklatott világban. Az életem egy izgalmas kanyart vett, és ma már „Az Egészséges Nemzet mindannyiunk közös ügye” mozgalom vezetőjeként élem meg hivatásom, küldetésem és életfeladatom.

A jogi dossziékat a zöld smoothie-k és az egészséges életmódot népszerűsítő előadások váltották fel. Mint „Az Egészséges Nemzet mindannyiunk közös ügye” mozgalom vezetője, hiszem, hogy az egészség az új gazdagság, és mindenki számára elérhető kell, hogy legyen. Táplálkozási tanácsadóként, wellness instruktorként és a jogvédett Higgadt Erő Program megalkotójaként, arra törekszem, hogy inspiráljam Önöket is, hogy jobban figyeljenek a testükre, lelkükre és a mentális jóllétükre.

„Az Egészséges Nemzet mindannyiunk közös ügye” mozgalom vezetőjeként szeretném meghívni Önöket, hogy csatlakozzanak és támogassák kezdeményezésünket.  Ahogy Önök is tudják, az egészségmegőrzés, a megfelelő táplálkozás és a sport kulcsfontosságú szerepet játszik a társadalmi fejlődésben és az egyének jóllétében. Ezért különösen fontosnak tartjuk, hogy az állami szervek képviselői is részesei legyenek ennek a kezdeményezésnek.

„Az Egészséges Nemzet mindannyiunk közös ügye” mozgalom célja az egészséges életmód népszerűsítése és az arra való ösztönzés, valamint az egészségmegőrzés fontosságára való figyelemfelhívás. Az egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgás, valamint a mentális egészség gondozása, mind olyan területek, amelyekre kiemelt figyelmet szeretnénk fordítani ezen a platformon keresztül.

A társadalmi felelősségvállalással rendelkező a gazdasági társaságok, szervezetek részvétele nélkülözhetetlen a mozgalom sikeréhez. Az Önök részvétele és támogatása nem csupán erősítené a mozgalom hitelességét, hanem segítene abban is, hogy az üzenetünk szélesebb körben eljuthasson a társadalom minden rétegéhez.

Egészségesebb Magyarországot!

Ezúton szeretnénk meghívni Önöket, hogy vegyenek részt „Az Egészséges Nemzet mindannyiunk közös ügye” mozgalomban, és segítsenek közösen elérni az egészséges életmód és táplálkozás, valamint a sport fontosságára való figyelemfelhívást. Kérjük, tekintsék ezt a felkérést komoly figyelemmel, őszintén bízunk benne, hogy csatlakozni fognak a mozgalomhoz.

Köszönjük támogatásukat és értő figyelmüket.